Contact

Heb jij nog vragen over onze spellen of over onze training? Vul dan het contactformulier in! Wij nemen dan contact met je op en beantwoorden al je vragen, komen eventueel langs met een voorbeeldspel en kunnen jouw wensen en eisen bespreken. Klinkt goed toch? In de tussentijd kan je ook even spieken bij de FAQ onderaan de pagina voor nog meer informatie.


Bedrijfsgegevens

Vedergraslaan 46

3452CR Vleuten

Telefoon / WhatsApp 0611490027

Info@cybergoose.nl

KVK 88818659 Vestigingsnr. 000051969653

FAQ

Voel je vrij om voor iedere vraag het contactformulier in te vullen, wij helpen je heel graag persoonlijk verder! Maar voor de zekerheid hebben we toch wat informatie voor je op een rijtje gezet.

Kan ik het spel via de website bestellen?

Je kan het spel online bestellen en betalen. Wil je liever een offerte op maat? Dat kan natuurlijk ook: vul dan ons contactformulier.

Ik wil bestellen

Ik heb nog vragen over het spel of over jullie training, waar kan ik dan terecht?

Eventuele vragen beantwoorden wij natuurlijk graag! Vul het contactformulier in met jouw vraag en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Dit kan telefonisch, per e-mail of we plannen een call met je in: laat vooral weten wat je voorkeur heeft! Op aanvraag kunnen wij ook langskomen op locatie met een sample-spel.

Is een minimum afname verplicht en waarom wordt er een vanaf-prijs gehanteert?

Wij hanteren geen minimum afname en kunnen een korting aanbieden bij het afnemen van grotere aantallen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Kan het spel gepersonaliseerd worden?

Het is mogelijk om het spel te bestellen met een bedrijfslogo in een speciale oplage. Er hoeft dan alleen een logo te worden aangeleverd – wij regelen de rest. Het is ook mogelijk om ons spel aan te vullen met bedrijfs-specifieke vragenkaartjes zoals beleidsvragen of specifieke policies. Neem contact op via het contactformulier – dan bespreken we graag de mogelijkheden!