De CyberGoose Experience

Bij CyberGoose transformeren we het traditionele concept van security awareness-trainingen in een meeslepende, realistische en vooral superleuke ervaring.

Met ons innovatieve bordspel duik je met je team in realistische scenario’s van veelvoorkomende cybersecurity-uitdagingen. Van phishing-aanvallen tot datalekken: we delen alleen de meest actuele en relevante kennis!

Benieuwd hoe je cybersecurity kunt maken tot een spel dat iedereen wil spelen? Ontdek de training van CyberGoose – omdat leren ook leuk kan én moet zijn!

Download de brochure
Neem contact op
Totalenergies training

De security awareness training die echt leuk is

Zoek je een frisse, boeiende en vooral ook effectieve manier om de security awareness van je team of organisatie te verhogen? Onze security awareness training combineert de kracht van spel en leren voor een optimaal resultaat.

De training start met een gezamenlijke introductie waarin actuele gebeurtenissen en hot topics worden besproken die de training en het onderwerp op een boeiende manier inleiden. In kleinere groepjes worden vervolgens relevante cybersecurity uitdagingen en vraagstukken getackeld met het superleuke en leerzame CyberGoose Security Awareness bordspel, afgewisseld met theorie en discussies, allemaal onder begeleiding van onze deskundige trainer.

Deze dynamische mix zorgt ervoor dat de stof niet alleen begrepen, maar ook onthouden wordt. We sluiten af met een gezamenlijke sessie voor vragen en reflectie. Klaar om leren leuk te maken en je security awareness naar een hoger niveau te tillen? Ontdek onze CyberGoose Training Experience vandaag nog!

Wat je kan verwachten van de CyberGoose Training Experience

CyberGoose Training Experience

De Cybergoose training experience in bullets

  Een trainingssessie duurt 2 uur en hier kunnen tot en met 24 deelnemers tegelijk deelnemen.

  De trainingssessie wordt afgetrapt met een dynamische introductie van het onderwerp cybersecurity & security awareness waarbij actuele gebeurtenissen worden aangestipt en hot topics zullen worden besproken.

  Hierna volgen de interactieve spelsessies in kleinere groepjes die de trainer faciliteerd. Spel, theorie en levendige discussies staan hierbij centraal.

  Er wordt gezamenlijk afgesloten waarbij er wordt gereflecteerd op de lesstof en is er ruimte voor het stellen van vragen.

Maatwerk

De CyberGoose Training Experience is er voor kleine groepen tot grote aantallen. Ook is onze training aan te vullen met organisatiespecifieke theorie die kan worden opgenomen in de presentatie en er kunnen eigen vragen worden toegevoegd voor tijdens de spelrondes (bijvoorbeeld organisatiespecifieke beleidsvragen of procedures). Wij zorgen altijd voor een passende training op maat – neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Deskundige begeleiding

Onze CyberGoose Training Experience facilitator is uiterst deskundig en heeft meer dan 40 jaar ervaring in het geven van trainingen op het gebied van cybersecurity, privacy en bewustwording.


Wat onze deelnemers vinden

Leuke manier om een belangrijk onderwerp te bespreken, leuke gesprekken!

Deelnemer CyberGoose Training Experience

Het is leuk om spelenderwijs de regels omtrent cybersecurity te bespreken en te leren.

Deelnemer CyberGoose Training Experience

Leuke en laagdrempelige manier om me in de materie te verdiepen.

Deelnemer CyberGoose Training Experience

De CyberGoose Training Experience

Meer weten over deze te gekke security awareness trainingservaring of wil je deze training boeken? Download te brochure of neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Download de brochure
Neem contact op