Waarom security awareness zo belangrijk is

91% van alle aanvallen begint met een phishing-e-mail aan een nietsvermoedend slachtoffer.

Het aantal cybersecurity aanvallen stijgt in een rap tempo. Alleen al in Nederland krijgen 294 bedrijven hier wekelijks mee te maken, met een gemiddelde schade van zo’n 67.000 euro.

Medewerkers zijn de sterkste schakel in het verkleinen van een cybersecurity aanval door een menselijke fout. Hoe goed benut jij de kennis en kunde van je medewerkers in het voorkomen van een cyberaanval?

Security awareness onder alle medewerkers van groot belang! Start jij vandaag nog?

Een volledige cursus in een spel

In het spel komen alle onderwerpen aan bod die relevant zijn op het gebied van cybersecurity op de werkvloer maar ook privé. Van phishingmails tot sterke wachtwoorden en van datalekken tot AVG: in dit spel komt echt alles aan bod!

Een bewezen effectieve methode

Het Security Awareness bordspel van CyberGoose is verkozen tot beste serious game in zijn categorie!

(Bron: Hogeschool NHL Stenden, Serious Gaming en Digitale Veiligheid – 2023)

Voor alle sectoren & niveaus

De voorbeelden en situaties in het spel zijn herkenbaar en alle theorie in het spel wordt in begrijpbare taal uitgelegd. Het spel is relevant en leerzaam voor uiteenlopende sectoren, of dit nu gezondheidszorg of onderwijs is!

Dompel je onder in de wereld van cybersecurity met voorbeelden en vragen waar je dagelijks mee te maken krijgt!

Het Security Awareness bordspel in het kort

In de doos zitten 6 pionnen, 2 dobbelstenen, een handleiding, een zandloper en 105 vragenkaartjes verdeeld over drie uitdagende vragencategorieën: Raad het Woord, Meerkeuzevragen en Stellingvragen.

Je speelt het spel met minimaal 2 en maximaal 6 personen. Een spelronde duurt tussen de 35-45 minuten. Er zitten ook verrassingstegels verpreid over het bord die het spel een onverwachte wending kunnen geven. Beantwoord jij de vragen goed en kom je als eerste over de finish?

CyberGoose-bordspel-volledig-zijkant

Klaarzetten en spelen maar!

Het opzetten is een fluitje van een cent: leg het bord neer, zet de stukken klaar, en je bent klaar om te beginnen! Geen lange voorbereiding of studeren van regels nodig. Hoewel er een handleiding bij zit voor de fijnere details, hoef je deze niet van tevoren door te nemen. Leg hem gewoon op tafel voor het geval je iets wilt nakijken. De CyberGoose Security Awareness Game is het perfecte spel voor iedereen die op zoek is naar een gezellige en leerzame spelervaring zonder de rompslomp van ingewikkelde spelregels.

Of je nu met collega’s, vrienden of familie speelt, dit unieke bordspel biedt gegarandeerd uren speelplezier. Probeer het nu en ervaar hoe eenvoudig, leerzaam en leuk ons security awareness bordspel is!

Het volledige spel

Leuk als relatiegeschenk, verjaardagscadeautjes voor personeel of in een cadeaupakket.

96 ,95 ex. BTW*
Cybergoose_bordspel_doos

*Bij afname van meerdere spellen hanteren wij een staffelkorting. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Maak werk van je security awareness!

Vragen over personalisatiemogelijkheden of staffelkortingen? Wij maken graag een passende offerte op maat! Hiervoor kan je contact met ons opnemen.

Nog even in het kort waarom je dit spel zou moeten bestellen:

  • Bewezen effectief
  • Leerzaam voor alle niveau’s
  • Relevant voor alle sectoren
  • 105 uitdagende vragen
  • Uiteenlopende onderwerpen & herkenbare voorbeelden
  • Geweldig leuk om te spelen & super leerzaam